Skip to main content

Prezervativët, po aq individual sa ju!

Gjeni madhësinë tuaj perfekte dhe bëni seksin më të mirë të jetës tuaj.

gjeni madhësinë tuaj

Një prezervativ po aq unik sa edhe ai që e mban

Tre pako prezervativi Mister Size
shigjeta 2
Ikona e puplave

NDIHUR SI

Materiali tepër i hollë siguron një ndjesi intensive.

shigjeta 1
Ikona e sigurisë

I SIGURT

Përshtatja perfekte dhe materialet e klasit të parë sigurojnë një nivel të lartë sigurie.

shigjeta 3
Ikonat e prezervativëve

INDIVIDUALISHT

Me 7 madhësitë tona, të gjithë do të gjejnë prezervativin që i përshtatet vërtet.

shigjeta 4
Cilësia e ikonës

CILËSISË

Produktet dhe materialet tona janë të testuara dhe të certifikuara.

Zbuloni tani

 

Ajo në të cilën ne besojmë!

Në MISTER SIZE, ne dëshirojmë që të gjithë të kenë seksin më të mirë të jetës së tyre, pavarësisht nga forma. Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar një produkt që është po aq unik sa edhe mbajtësi i tij.

Amazing Sex for everyone!

Kështu thonë klientët tanë

Me matës shiriti dhe paketat e mostrave, ishte vërtet e lehtë të gjeja madhësinë ideale për të dashurin tim. Që atëherë, ne nuk kemi pasur prezervativ tjetër në shtretërit tanë. ;-)

Sonja, 30

Penisi im është mjaft i hollë. Me Mister Size gjeta një prezervativ që përshtatet si dhe një kostum të bërë me porosi. Mund të përqendrohem plotësisht në performancën time dhe nuk kam më frikë se do të rrëshqasë.

Amir, 24

Prezervativët janë të këndshëm dhe të hollë dhe kanë një erë shumë delikate. Për shkak se ato përshtaten në mënyrë të përsosur, ndihem super e sigurt dhe më në fund mund ta lë veten të shkoj gjatë seksit. Jam i emocionuar.

Alex, 35

 

Prezervativi që ju përshtatet vërtet

3 pako Mister Size 47
3 pako Mister Size 49
3 pako Mister Size 53
3 pako Mister Size 57
3 pako Mister Size 60
3 pako Mister Size 64
3 pako Mister Size 69
Porosit tani

Ja si funksionon

Ikona e prerjes së masës shirit

1. SHKËQYET

Pritini me kujdes shiritin matës të printuar përgjatë vijës me pika.

Shigjeta e kuqe lart
Shirit matës Matni penisin

2. MASA

Mbështilleni me kujdes shiritin rreth pjesës më të trashë të penisit tuaj në ereksion. Tani mund të përdorni shenjat për të lexuar rekomandimin tuaj të madhësisë personale.

Shigjeta e kuqe poshtë
Paketimi i ikonës Mister Size

3. KËZONI

Perfekte! Tani ju keni gjetur madhësinë tuaj ideale të prezervativit dhe mund të shijoni seks krejtësisht të shkujdesur në të ardhmen.

Gjeni madhësinë e duhur! Mund të gjeni më shumë opsione matëse këtu.

Eksploroni opsionet e matjes

Më dukej sikur nuk kisha veshur prezervativ

Porosit PAKETË PROVUESE

përfitime për të

Kërkimi për përputhjen e përsosur vlen edhe kur bëhet fjalë për kontracepsionin: Nëse nuk keni qenë kurrë të kënaqur me prezervativët, ndoshta thjesht nuk keni gjetur partnerin e duhur për copën tuaj më të mirë. Me MISTER SIZE në madhësinë tuaj personale, nuk ka asnjë shtrëngim, zbërthim të lodhshëm ose efekte të tjera anësore të pakëndshme. Vështirë se do ta vini re dhe ndjenja gjatë seksit është jashtëzakonisht e fortë. Në të njëjtën kohë, ju mbron me siguri dhe ju jep një ndjenjë sigurie - në mënyrë që të mund ta lini veten të largoheni.

Dëshironi të dini më shumë? Testuesit tanë flasin për përvojat e tyre.

♂ Lexoni përvojat e testuesve tanë

Ne mund ta lëmë veten të shkojmë - dhe të argëtohemi me jetën tonë

Seksi është veçanërisht i mrekullueshëm kur të dy marrin përgjegjësi së bashku dhe më pas kënaqin njëri-tjetrin me një ndjenjë të mirë. Mister Size ju jep mundësinë ideale për ta bërë këtë - sepse me shtresën e tij të hollë dhe me vështirësi të dukshme, prezervativi nuk qëndron më mes jush, por bëhet një lidhje unike. Kështu që të dy mund të ndiheni të sigurt dhe të shijoni seksin në të gjithë intensitetin e tij.

Kuriozë? Ne kishim çifte të testuara - këtu ata flasin për përvojat e tyre.

⚧ Lexoni dëshmi nga çiftet

Koka ime është në re kur bëhet fjalë për seksin, jo për kontrollin e lindjes

A jeni lodhur duke qenë vetëm përgjegjëse për kontracepsionin si grua? Me MISTER SIZE nuk keni më nevojë të keni ndërgjegje fajtore nëse me vetëdije keni vendosur kundër pilulës ose kontraceptivëve të tjerë. Burri, i dashuri ose i dashuri juaj është gjithmonë i pajisur në mënyrë perfekte - dhe nuk ka më asnjë arsye kundër prezervativit.

PS: Nëse nuk e dini ende madhësinë e të dashurit tuaj, thjesht merrni paketën tonë të provës dhe madhësinë e prezervativit me vete. Me këtë ju keni një akullthyes të papritur për fillimin e një lidhjeje të mrekullueshme dashurie.

Dëshironi të dini më shumë? Testuesit tanë kanë shumë për të thënë.

♀ Lexoni dëshmi nga gratë

Mister Size Dilni nga rutina juaj

Seksi i mirë nuk duhet të jetë i përsosur

Lexo tani

Pilula – vërtet barazi në seks?

Lexo tani

Prezervativët dhe lubrifikantët: ja si funksionon seksi si orar

Lexo tani

Provoni diçka të re

Mister Size – Ky prezervativ ju përshtatet!

Përzgjedhja e prezervativëve është pothuajse e madhe, por nëse jeni të sinqertë: ku u ndje mirë menjëherë? Sa herë keni pasur probleme me vendosjen e gomës? Si ndihej seksi kur prezervativi ishte disi i lirshëm ose shumë i ngushtë dhe po shtrëngohej? Apo ju përshtatet, por ende diçka ju shqetësoi? Me MISTER SIZE është e gjitha histori. Ne kemi krijuar një prezervativ që ju përshtatet vërtet. Përshtatet si një lëkurë e dytë dhe në fund ju jep ndjesinë e plotë gjatë seksit. Pa ndjenjën e pakëndshme se ka ende diçka mes jush.

Me vizionin "Ekscellence në Prezervativë", ekipi ynë krijues në Vinergy po punon vazhdimisht për t'i bërë prezervativët edhe më të mirë - edhe më realistë. Pretendimi ynë: Seksi me prezervativ duhet të jetë po aq i mirë sa pa! Kjo është ajo për të cilën ne përpiqemi çdo ditë. Pas gati 20 vitesh pasion dhe eksperience me prezervativët në madhësinë e duhur, për këtë arsye ne kemi lançuar Mister Size. MISTER SIZE është prezervativi që duket si prezervativ, mbron si prezervativ - por nuk ndihet aspak si një prezervativ konvencional kur e përdorni. Pse? Sepse burrat dhe gratë nuk ndjejnë pothuajse asgjë nga kjo. Por jo vetëm trashësia e vogël që po zhduket është një rritje e dukshme e kënaqësisë: MISTER SIZE disponohet në shtatë madhësi të ndryshme- në fund të fundit, pjesa më e mirë e çdo mashkulli është gjithashtu shumë individuale.

Dëshironi të mësoni më shumë rreth Mister Size? ...atëherë hidhini një sy kësaj faqeje.

Mund të mësoni se si të përcaktoni madhësinë e prezervativit tuaj këtu.

Jo, pothuajse asnjë kontraceptiv nuk është 100% i sigurt. Siguria e metodave kontraceptive llogaritet duke përdorur Indeksin Pearl. Prezervativët kanë një Indeks Pearl prej 2-12. Kjo do të thotë se për çdo 100 gra që përdorin prezervativë për një vit, nga 2 deri në 12 do të mbeten shtatzënë. Krahasuar me kontraceptivët e tjerë, prezervativi shkëputet mjaft dobët. Në shumicën e rasteve kjo është shkaktuar nga gabimet e aplikimit. Mund të mësoni më shumë rreth aplikacionit të duhur këtu. Megjithatë, kur bëhet fjalë për mbrojtjen kundër sëmundjeve seksualisht të transmetueshme si HIV, sifilizi, gonorrea, hepatiti B dhe hepatiti C, një prezervativ ofron një nivel të lartë mbrojtjeje.

Prezervativët janë bërë kryesisht nga materiale të ngjashme me gomën, kryesisht latex. Ato përdoren gjatë seksit për të mbrojtur kundër shtatzënisë së padëshiruar dhe sëmundjeve seksualisht të transmetueshme dhe tërhiqen mbi penisin në ereksion para marrëdhënies seksuale. Përveç sterilizimit, prezervativi është i vetmi kontraceptiv mashkullor i disponueshëm.

Prezervativët në vetvete nuk kanë efekte anësore. Megjithatë, nëse jeni alergjik ndaj lateksit, ato mund të shkaktojnë një reaksion alergjik. Rreth 2% e njerëzve vuajnë nga një alergji ndaj lateksit. Prandaj, ka edhe prezervativë pa lateks.

Tek FAQ-të

Udhëzues për madhësinë